ANTECO- sisteme de fixare a faţadelor ventilate în Republica Moldova

     Faţada Ventilată oferă arhitecţilor numeroase posibilităţi de aplicare, de la elemente arhitecturale inedite, până la o gamă imensă de finisaje şi culori. Alegerea placări exterioare este totuşi o etapă decisivă deoarece anume acest aspect defineşte aspectul faţadei la final, elementele de fixare necesare, şi nu în ultimul rând, sistemul pe care acesta se montează.

    Pentru Republica Moldova, ANTECO furnizează sisteme de Faţade Ventilate destinate utilizării placajelor cu forme şi structură diferită, de la cele comune, până la cele mai noi materiale disponibile pe piață internatională: HPL (high-pressure-laminate), Ceramogranit, Rockpanel, Aquapanel, Fibrocement, plăci metalice (Corten, Lamella, Liberta, Alucom RD, Alucoil) Piatră Naturală (Calcar, Piatra Jurasică, Marmură, Granit, Travertin)

 

1. Sistem Aluminiu pentru fixarea plăcilor din HPL în Nituri vopsite în culoarea materialului de placaj sau pe adeziv SIKA.

2. Sistem Aluminiu pentru fixarea plăcilor din Ceramogranit vizibil, în cârlige sau pe adeziv SIKA.

3. Sistem Aluminiu pentru fixarea ascunsă a plăcilor din Piatră Naturală prin profile orizontale care întretaie materialul de placaj 

4. Sistem Aluminiu pentru fixarea plăcilor metalice vizibil și invizibil, în dependență de tipul de placă.

 

* Toate sistemele sunt disponibile fixării în pereți şi între etaje, pentru pereții cu rezistență slabă.

Alegerea corectă a sistemului de fixare se face în acord cu proiectul executat de inginer. Proiectul de fațada permite o raportare exactă a elementelor sistemului la forțele exterioare: vânt, pericolul seismic, rezistență peretelui și numărul de etaje.

Pentru informație detaliată cu referire la sistemele și placajele disponibile, contactați-ne oricând la nr. de telefon- 068 111 988