Opţiuni durabile de placare a Faţadelor Ventilate în Moldova- Lamella şi Liberta

ANTECO propune arhitecţilor şi investitorilor opţiuni de placare exterioară care suplinesc neajunsurile altor tipuri de plăci disponibile în prezent pentru placarea Faţadelor Ventilate: Lamella & Liberta- panouri metalice stabile, neinflamabile şi o gamă unică de finsaje şi culori.

Ruukki Liberta: Sistemul de panouri metalice Ruukki Liberta este creat pentru cei care-şi doresc o faţadă durabilă, deosebită, cu avantajul posibilităţilor multiple de manevrare a placilor pe structuri arhitecturale complexe.

- Plăcile se furnizează în dimensiuni personalizate, conform proiectului executat în prealabil.

- Panourile vin la pachet cu o serie de unelte ajutătoare, care să permită echipei de lucrători să menţină ritmul şi dimensiunile conform proiectului. Astfel, riscul de apariţie a erorilor în procesul de montare este practic inexistent.

- Având o stabilitate extrem de mare, panourile pot fi utilizate în dimensiuni medii şi extrem de mari. Pot fi tăiate, perforate şi iluminate pe interior.

Ruukki Lamella: Lamelele sunt tipuri de placi mult mai inguste decat cele din gama Liberta. Acestea permit arhitecţilor o secţionare exactă a porţiunilor diferite pe aceeiaşi faţadă.

- Montarea plăcilor se realizează în sens unidirecţional, fie veritical, fie orizontal sau sub un unghi anumit, în dependenţă de forma şi poziţia

- Forma plăcilor dictează directia de montare. Aceasta se realizează în sens unidirecţional, fie veritical, fie orizontal sau sub un unghi anumit

La fel ca şi în cazul plăcilor din gama Liberta, plăcile Lamella au avantajul unei executii corecte, datorita instrumentelor ajutatoare care vin la pachet cu materialul de placaj.

Faţadele Ventilate din gama Lamela şi Liberta garantează arhitecţilor numeroase opţiuni de design, de la culori şi finisaje, până la posibilităţile de manevrare a plăcilor pe faţadă. Montarea plăcilor pe faţadă se realizează pe profile speciale, vizibil sau invizibil, fără elemente de prindere inestetice. Structura metalică este rezistentă la apă. Culoarea se menţine intactă şi nu este afectată de corozie în timp. Luand in considerare siguranta de utilizare, panourile din gama Lamella & Liberta se recomanda ca placaj 100 % neinflamabil, reciclabil, sigur pentru viaţa omului şi mediu în general.