Piatră Naturală- o alternativă de placare exterioară, actuală acum şi peste o 100 de ani

    Piatră naturală face parte din categoria materialelor a căror frumuseţe şi autenticitate nu se pierde niciodată. Create de natură, faţadele din piatră sunt unice în felul lor, aşa cum nici-o placă, nu se aseamănă în totalitate cu alta.

  Faţadele din piatră necesită atenţie deosebită

   Utilizarea pietrei naturale în construcții presupune îngrijire permanentă. Pe termen lung, pietrele aplicate pe fațada tradițională dezvoltă mucegai, igrasie și favorizează apariția mușchilor, care macină structura pietrei în timp. Fațadele Ventilate, care sunt prevăzute cu un canal de aer pe interior, asigura un circuit continuu de curenți, care nu permite umeditatii să se depoziteze în pereți.

  Piatra Naturală este în egală măsură dură şi maleabilă

  Deşi au o duritate extrem de mare, pietrele sunt maleabile, ceea ce permite arhitecților un joc imens de forme care să le dispună după preferinţe. Provenind din natură, structura acesteia nu prezintă elemente chimice nocive care ar putea dăuna sănătăţii locatarilor pe termen lung.

  Fiind create de natură, factorii de mediu nu afectează structura pietrei în timp

  Cu toate că suntem obişnuiţi să ne ferim de apă că fiind principalul factor atmosferic care deteriorează structura materialelor în timp, nu există în natură un element mai obişnuit cu apa decât Piatra Naturală. Până în prezent, rezistenţa şi durabilitatea pietrei nu a fost depăşită de nici-un material inovativ, indiferent de domeniul de utilizare. 

  ANTECO, platformă specializată în Faţade Ventilate furnizează plăci din piatră naturală şi sisteme de fixare, adaptat fiecărei pietre în parte.

  Telefon de contact: +373 68 111 988