ANTECO- Proiectarea și construcția faţadelor ventilate conform standardelor Europene

    ANTECO, companie specializată în construcția Faţadelor Ventilate, dezvoltă proiecte durabile şi eficiente din punct de vedere energetic. Serviciul reprezintă un suport tehnic pentru birourile de architectură, investitori şi proprietari care-şi doresc un proiect de faţadă executat corect, conform normelor de siguranţă şi calitate în construcţii.

CE FACEM NOI?

- Proiectarea efectivă a faţadei ventilate: vei ști din timp cantitatea de materiale necesară și costurile, conform schiței realizate de arhitect

- Furnizarea sistemelor de fixare, a profilelor din aluminiu și celor zincate. Totul se furnizează DIN FABRICĂ

- Furnizarea materialelor de placaj: hpl, ceramogranit (gresie porcelonată), corten, rockpanel, fibrocement, lemn ars, etc.

- Montarea sistemelor pe faţadă şi monitorizarea procesului de lucru, conform proiectului

 

Serviciile noastre sunt disponibile pentru Republica Moldova și România. 

Pentru a solicita catalogul nostru, scrieți-ne la adresa de email info@anteco.md sau telefonați-ne la numărul de telefon indicat mai jos:

----------------------------------------------- 068 111 988------------------------------------------------------------

 *Suntem prima companie din Republica Moldova care construiește fațade ventilate după proiect. Proiectul de fațadă este singura garanție pentru rezistența și calitatea construcției pe termen lung, cu prețuri cunoscute din start. Despre riscurile și dezavantajele construcție fațadelor ventilate fără proiect, găsiți informație accesând link-ul de mai jos:

http://facades.anteco.md/ro/post/fatadevenentilate-moldova

 

 

                                                       

N