Rockpanel- liant organic, rocă vulcanică și culori atipice: nou în Republica Moldova

     Rockpanelul, placajul inovativ a cărui popularitate a crescut in timp record, este disponil acum şi în Republica Moldova.

     Rockpanelul este un placaj cu aspect deosebit, sustenabil, realizat pe bază de vată minerală bazaltică şi liant organic. Utilizarea acestuia la construcţia Faţadelor Ventilate, pe lângă avantajul unui aspect original, este o alternativă 100 % sigură pentru viaţa omului şi mediu în general.

    Pentru arhitecţi, placarea Faţadelor Ventilate cu Rockpanel oferă posibilitatea creării unor clădirii memorabile, care să uimească din prima. Cele 7 game includ finisaje deosebite, care nu pot fi confuntate cu nici un alt placaj existent

• ROCKPANEL NATURAL: Panourile a căror culoare se formează în timp, sub inflenta razelor de soare. La scurt timp de la montare, panourile din gama Natural formează un aspect maroniu natural care nu se deteriorează în timp.

• ROCKPANEL CHAMELEON: Panouri a căror culoare se schimbă în funcţie de soare şi unghiul în care priveşti. Plăcile sunt disponibile în 4 culori de bază (purpuriu, verde, rosu si alb) . Gama chameleon a fost creata pentru aplicatiile in care se doresc efecte vizuale deosebite.

• ROCKPANEL PLY: Panouri fara finisaj, tratate cu primer care pot fi vopsite cu tencuială decrativă.

• ROCKPANEL WOOD: sunt panouri cu 17 variante de finisaj lemons.

• ROCKPANEL ROCKCLAD: Panouri vopsite în 20 de nuanţe a paletei RAL, cu posibilitatea de adăugire a unui strat protector suplimentar. Panourile Rockpanel sunt practice si se potrivesc oricarui design exterior.

• ROCKPANEL METALLICS: Panouri cu aspect metalic disponibile în 7 nuanţe diferite. La fel ca si cele din gama Rocklad, plăcile pot fi vopsite cu un strat protector suplimentar pentru rezistenta culorii in timp.

 

     ANTECO furnizează plăci Rockpanel DIRECT de la producator, în toate gamele disponibile, inclusiv sisteme şi elemente de fixare.

   Alege un placaj inovativ, şi asigură-te că clădirea pe care o construieşti va fi diferită!

   Mai multe detalii despre serviciile noastre si placajele disponibile, apelaţi-ne la nr. de telefon: +373 68 122 988