Faţade Ventilate din ceramogranit în Moldova- avantajul unei faţade practice şi elegante

 

     Ceramogranitul sau gresia porcelonată este un material de placaj modern, versatil şi avantajos din punct de vedere al costului final. Deşi este considerat a fi un material artificial (obţinut prin fabricare), ceramica şi granitul provin din natură şi sunt 100 % prietenoase mediului şi vieţii omului în general.

   Utlizarea ceramicii la placarea fațadelor, în Europa de Est

În Europa de Est, ceramogranitul se recomandă datorită structurii rezistente la apă, îngheţ şi dezgheţ. Cu toate că granitul natural are un grad de absorbţie de 5%, adausul de ceramică asigură o absorbţie a apei minimă- cca 0,005 %.

DESIGN:Textura asemănătoare pietrei naturale oferă ceramicii un aspect  autentic indiferent de trecerea timpului

Culorile rezistă indiferent de vreme! Consistenţa culorii nu se diminuează nici sub inflenţa ploilor acide, nici sub influența soarelui arzător. Alegerea de culori este ofertantă, includzând texturi identic-naturale, culori mate și lucioase.

UTILIZARE : Plăcile din ceramogranit sunt practice, mult mai ușor de manevrat ca piatra naturală. Pietrele se pot deteriora cu ușurință și au un grad de absorbție a apei mai mare.

Ceramogranitul este compact, rezistă șocurilor termice și solicitărilor mecanice.

! Anteco Facades  furnizează plăci ceramice (gresie porcelonată) destinate utilizării la placarea fațadelor, în Republica Moldova și România

- Plăci în dimensiuni standard de 1200 X 800, 800 X 800 şi grosimea de 8- 12 mm

- Plăci în dimensiuni mari și extrem subțiri, cu o grosime ce nu depășește 6 mm

- Sisteme de construcție a fațadelor ventilate și realizarea proiectului, conform schiței realizate de arhitect

 

Mai multe detalii referitor la serviciile și produsele noastre,  contactează-ne oricând la numărul de telefon +373 68 111 988 sau scrie-ne un mesaj la adresa info@anteco.md

Imagine: Faţadă Ventilată placată cu Ceramogranit: Mun. Chişinău, str.Iurii Gagarin 18, Cladire Comercială